LÄMPÖÄ-hankkeen aloitusseminaari 16.5.2017, Turku

 

Lämpöenergian varastointi

LÄMPÖÄ-hankkeen aloitusseminaari ja työpaja 16.5.2017 klo 9.00 – 13.30
Paikka: ICT-talo, Potkuri, Joukahaisenkatu 3A, Turku

Uusiutuvan energian laajamittainen käyttö edellyttää, että lämpöenergiaa voidaan varastoida lyhemmäksi tai pidemmäksi ajaksi. Lämmön varastoinnissa on vielä omat haasteensa – mutta samalla myös mahdollisuus suomalaiselle osaamiselle ja osaajille.

Turun ammattikorkeakoulu ja Tekesin Fiksu kaupunki-ohjelma kutsuvat energian varastointikysymyksistä kiinnostuneet tahot yhteen kuulemaan ja keskustelemaan lämpöenergian varastointiin liittyvistä kysymyksistä.

Mikä on paras tulevaisuuden ratkaisu? Miten varastointi onnistuu erilaisissa maaperissä? Millaisia hyötyjä tai riskejä maaperään varastointi tuo tullessaan? Auttaako varastointi rakennuksia saavuttamaan 0-energiatason helpommin? Tule kuuntelemaan mitä mieltä muut ovat ja kertomaan omista mielipiteistäsi.

Ilmoittautuminen:
https://tapahtumat.tekes.fi/tapahtuma/energia

Facebook